dilluns, 31 d’agost del 2009

Un parell d' imatges del meu poble; Sant Feliu Sasserra, en motiu de l'exposició que faré aquest mes de setembre per la festa major del poble, els dies 11,12,13 i 14. Podreu veure les il·lustracions i dibuixos que he anat fent al llarg dels 2 últims anys. Si algú li queda a prop i s'anima a venir, l'exposició serà els dies esmentats a l'antiga biblioteca (a l'ajuntament el segon pis) de 12 a 14 del migdia i de 18 a 20 de la tarda. Vista del Serrat de les forques des del carrer de la bassa.


Una vista de l'esglesia de Sant Feliu Sasserra.

5 comentaris:

Laia tarruella cañas ha dit...

HEYYY ALBERT QUE CHULOOOS MAGRADA MES EL DE EL CARRER AMB ELSCOTXES PERO ES MOLT FOSC NO PER SER LLAPIS QUE ES?MOLA

laura ha dit...

Ei Albert! Que tal? Molt xulos quests dibuixos en blanc i negre, molt contrastats! Jo l'estiu bé...currant sempre! Ara tinc uns dies de vacances, aprofitaré per dibuixar una mica, ja que aquest any no he tocat practicament un llapis...
L'il.lustració que vas veure , es un petit dibuix que vaig fer l'altre dia , que em vaig posar una estoneta amb el painter(a veure si encara m'enrrecordava de com funcionava! jeje) Nomès per provar... Tu que tal? com ha anat l'estiu? Has fet moltes cosetes?
Una abraçada!

Unknown ha dit...

muito bonito, é muito parecida com a cidade de meus pais.
es un grande artista.
saludos!..

Anònim ha dit...

Òstres Albert, anaves cada dia a Llotja desde tan lluny? Espero que vagi molt bé la expo!
Salut!

Roger ha dit...

Uola que tal nanu! Molt xulos aquests dibuixos a grafit! que tal tot? fa molt que no sé res de tu! A vere si ens veiem un dia per la llotja?
Salut!